О nama

О nama

AP TRAVEL je turistička agencija osnovana u Crnoj Gori, koja je u vlasništvu grupacije kompanija koja posjeduje neke od najeksluzivnijih hotelskih kompleksa na ovim prostorima: hotel Aman Sveti Stefan i hotel Maestral. Stoga, AP TRAVEL ima direktnu saradnju sa ovim hotelskim kompleksima i raspolaže flotom koja pruža usluge VIP transfera automobilima, jahtama, privatnim avionom ili helikopterom.

Činjenica da smo dio priče koja promoviše najviše standarde u pružanju usluga u domenu turizma i hotelijerstva svjedoči o tome da mi kontrolišemo kvalitet usluga i garantujemo da će Vaše iskustvo biti zaista posebno. Osim tura skrojenih po Vašim željama i drugih aktivnosti kroz koje ćete na nesvakidašnji način upoznati Crnu Goru (parasaling, jet ski, rafting, jeep safari) mi za Vas organizujemo smještaj, bukiramo letove u skladu sa Vašim željama, VIP transfere i sve ostalo što je potrebno za bezbrižan odmor.

Kao što dizajneri kreiraju komade odjeće koji ističu Vaš identitet, putovanje treba da bude kreirano u skladu sa Vašim željama i afinitetima. Mi smo tu da dizajniramo sve segmente putovanja, a na Vama ostaje da uživate u najboljoj usluzi koju pružamo za najbolju cijenu.

Zašto mi?

Zašto mi?

SPECIJALNI ZAHTJEVI

Ukoliko neka aktivnost nije u našoj ponudi ne znači da to ne možemo da organizujemo...